<noframes id="xdfdt">

      <address id="xdfdt"></address>

      <span id="xdfdt"><span id="xdfdt"></span></span>

        考生在線咨詢

        湖南成考網微信公眾號 湖南成考網微信公眾號
        返回頂部∧
          歡迎訪問湖南成考網!本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以湖南省教育考試院www.hneao.edu.cn/為準。
        • 咨詢電話:0731-85468015
        城市:
        成考系統:
        所在位置:湖南成考網 > 試題題庫 > 專升本 > 正文

        2019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案一

        2019-05-17 10:22:27   來源:湖南成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
        作者:彭老師
          第一部分:

          1. If there were no subjunctive mood, English _________ much easier.

          A. will be B. would have been

          C. could have been D. would be


          2. If I _____ you, I’d join the army.

          A. amB. wasC. wereD. would be


          3. If he _______ tomorrow, he would find Mr Wang in the office.

          A. comesB. will comeC. should comeD. come


          4. If it _______ next week , the crops would be saved.

          A. rainsB. will rainsC. would rainD. should rain


          5. If I _______ it, I would do it in a different way.

          A. were to doB. doC. had doneD. was to do


          6. Supposing the weather ________ bad, where would you go ?

          A. isB. will beC. wereD. be


          7. If he had worked harder, he _________.

          A. would succeedB. had succeeded

          C. should succeedD. would have succeeded


          8. If he ________, he _________ that food.

          A. was warned; would not take

          B. had been warned; would not have taken

          C. would be warned; had not taken

          D. would have been warned; had not taken


          9. If my lawyer _________ here last Saturday, he _______ me from going.

          A. had been; would have prevented

          B. had been; would prevent

          C. were; would prevent

          D. were; would have prevented


          10. If he ______ it, he _______ it.

          A. had seen; could have believedB. saw; couldn’t believe

          C. saw; couldn’t have believedD. has seen; had believed


          11. -Do you think the thief entered through the window?

          -No, if he had, I don’t believe, _______ broken the living-room’s window.

          A. he would haveB. he must have

          C. he hadD. should he have


          12. -Did you go swimming last Sunday?

          -No. We would have gone ______ nicer.

          A. if the weather was

          B. would the weather have been

          C. had the weather been

          D. should the weather be


          13. ______ it ______ for your help, I couldn’t have made any progress.

          A. Had; not beenB. Should; not been

          C. Did; not beenD. Not; been


          14. _______ today, he would get there by Friday.

          A. Would have leftB. Was he leaving

          C. Were he to leaveD. If he leaves


          15. It is ordered that a new bridge ______ over the wide river.

          A. should be builtB. would built

          C. will be builtD. built


          16.If it is fine tomorrow, we ______ a football match.

          a. have b. will have c. has d. shall has


          17.When he was at school, he ______ early and take a walk before breakfast.

          a. will rise b. shall rise b. should rise would rise


          18.In the past 30 years China ______ great advances in the socialist revolution and socialist construction.

          a. has made b. have made c. had made d. having made


          19.I ______ go to bed until I ______ finished my work.

          a. don’t/had b. didn’t/have c. didn’t/had d. don’t/have


          20______ you think he ______ back by dinner time?

          a. Do/have come b. Did/will have come c. Does/will come d. Do/will have come


          參考答案:

          1.D 2.C 3.C 4.D 5.A 6.C 7.D 8.B 9.A 10.A 11.D 12.C 13.A 14.C 15.A 16-20.BDACD


          第二部分:

          1.______ to see a film with us today?

          a. Did you like b. Would you like c. Will you like d. Have you liked


          2.I’m sorry, but I had no alternative. I simply ______ what I did.

          a. must do b. had to do c. ought to have done d. have to do


          3.“Time is running out,______?”

          a. hadn’t we better got start b. hadn’t we better get start

          c.hadn’t we better get started d. hadn’t we better not started


          4.No one ______ that to his face.

          a. dares say b. dares saying c. dare say d. dare to say


          5.The students in the classroom ______ not to make so much noise.

          a. need b. ought c. must d. dare


          6.He said that he dropped his bag when he ______ for the bus.

          a. was runing b. was running c. were running d. is running


          7.No sooner ______ he arrived home than he ______ to start on another journey.

          a. has/was asked b. have/were asked c. had/is asked d. had/was asked


          8.“______ you give me a room for the night?” I asked on arriving at the hotel.

          a. Should b. Can c. Might d. May


          9.There are nine of them, so ______ get into the car at the same time.

          a. they may not at all b. all they may not c. they can’t all d. all they can’t


          10.“We didn’t see him at the lecture yesterday.” “He ______ it.”

          a. mustn’t attend b. cannot have attended

          c. would have not attended d. needn’t have attended


          11.“You realize that you were driving at 100 mph, don’t you?”

          “No, officer. I ______. This car can’t do more than 80.”

          a. didn’t need to be b. may not have been c. couldn’t have been d. needn’t have been


          12.he was a good runner so he ______ escape from the police.

          a. might b. succeeded to c. would d. was able to


          13.If they ______, our plan will fall flat.

          a. are co-operating b. had not co-operated c. won’t co-operate d. didn’t co-operate


          14.I hoped ______ my letter.

          a. her to answer b. that she would answer c. that she answers d. her answering


          15.He ______ live in the country than in the city.

          a. prefers b. likes to c. had better d. would rather


          答案:


          BBCCBBDBCBCDCBD

        成考倒計時

        332

        立刻定制專屬提升方案

        獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

        湖南成考網申明:

        (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

        (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

        未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

        轉載請注明:文章轉載自 湖南成考網 [http://www.roadweather.com.cn/]
        本文關鍵詞: 湖南成人高考   成人高考英語   成人高考試題  
        本文地址:http://www.roadweather.com.cn/show-1030-6672-1.html

        上一篇:2019年湖南成考專升本《醫學綜合》試題練習及答案四
        下一篇:2019湖南成人高考高起點《英語》練習試題及答案二

        湖南成人高考提升便捷服務

        【考試時間:10月30、31日】

        湖南成人高考報名系統 成績及錄取查詢系統
        距2021全國成人高考:僅剩 332
        【請廣大考生提前備考】