<noframes id="xdfdt">

      <address id="xdfdt"></address>

      <span id="xdfdt"><span id="xdfdt"></span></span>

        考生在線咨詢

        湖南成考網微信公眾號 湖南成考網微信公眾號
        返回頂部∧
          歡迎訪問湖南成考網!本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以湖南省教育考試院www.hneao.edu.cn/為準。
        • 咨詢電話:0731-85468015
        城市:
        成考系統:
        所在位置:湖南成考網 > 復習資料 > 專升本 > 正文

        2019年湖南成人高考專升本英語練習試題(四)

        2019-09-28 09:26:55   來源:湖南成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
        作者:王老師
          120. The human body has developed its millions of nerves to be highly aware of what goes on both inside and outside of it. This helps us aajust to the outside world. Without our nerves and our brain, which is a system of nerves, we couldn’t know what’s happening. But we pay for our sensitivity. We can feel pain when the slightest thing is wrong with any part of our body. The history of torture is based on the human body being open to pain. But there is a way to handle pain. Look at the Indian fakir (苦行僧) who sits on a bed of nails. Fakirs can put a needle right through an arm, and feel no pain. This ability that some humans have developed to handle pain should give us ideas about how the mind can deal with pain. The big thing in withstanding pain is our attitude toward it. If the dentist says, “This will hurts a little,” it helps us to accept the pain. By staying relaxed, and by treating the pain as an interesting sensation, we can handle the pain without falling apart. After all, although pain is an unpleasant sensation, it is still a sensafion, and sensations are the stuff of life. [共5題]

          (1) The human body has developed a system of nerves that enables us to ________.

          (A) stay relaxed (B) avoid pain (C) stand torture (D) feel pain

          正確答案:D

          (2) What does the writer mean by saying “we pay for our sensitivity” in Para.1?

          (A) We have to take care of our sense of pain.

          (B) We suffer from our sense of feeling.

          (C) We should try hard to resist pain.

          (D) We are hurt when we feel pain.

          正確答案:B

          (3) When the author mentions the Indian fakir, he shows that ________.

          (A) fakirs possess magic power

          (B) Indians are not afraid of pain

          (C) people can learn to cope with pain

          (D) some people are born without a sense of pain

          正確答案:C

          (4) What is essential for people to stand pain according to the writer?

          (A) Their relaxation. (B) Their interest. (C) Their nerves. (D) Their attitude.

          正確答案:D

          (5) The author believes that ________.

          (A) feeling pain is part of our life

          (B) pain should be avoided at all costs

          (C) feeling pain can be an interesting thing

          (D) magic power is essential for reducing pain

          正確答案:A

          想獲取完整文檔版成考復習資料,可關注下方二維碼回復“備考資料”。

        成考倒計時

        332

        立刻定制專屬提升方案

        獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

        湖南成考網申明:

        (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

        (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

        未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

        轉載請注明:文章轉載自 湖南成考網 [http://www.roadweather.com.cn/]
        本文關鍵詞:
        本文地址:http://www.roadweather.com.cn/show-1033-7292-1.html

        上一篇:2019年湖南成人高考專升本英語練習試題(三)
        下一篇:2019年湖南成人高考專升本英語練習試題(五)

        湖南成人高考提升便捷服務

        【考試時間:10月30、31日】

        湖南成人高考報名系統 成績及錄取查詢系統
        距2021全國成人高考:僅剩 332
        【請廣大考生提前備考】