<noframes id="xdfdt">

      <address id="xdfdt"></address>

      <span id="xdfdt"><span id="xdfdt"></span></span>

        考生在線咨詢

        湖南成考網微信公眾號 湖南成考網微信公眾號
        返回頂部∧
          歡迎訪問湖南成考網!本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以湖南省教育考試院www.hneao.edu.cn/為準。
        • 咨詢電話:0731-85468015
        城市:
        成考系統:
        所在位置:湖南成考網 > 復習資料 > 專升本 > 正文

        2019年湖南成人高考專升本英語練習試題(六)

        2019-09-28 09:28:41   來源:湖南成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
        作者:王老師
          125. What do you do when you have a 1-jiao coin in your pocket? Perhaps you buy a piece of candy. Maybe you give it to a homeless man in the street. But have you ever used a jiao to fly to a foreign country? Last summer, I flew from London, UK, to Madrid, Spain, and then on to Faro, Portugal, and all the way back home. The cost of these four flights was just 4 pence (4 jiao). It even included all the taxes. Although it was a special offer, it is common to be able to fly between Europe’s major cities for around £20 a journey. These days, many young people, especially students, choose this cheap travel as a way of visiting countries around Europe. But don’t expect to be treated like royalty (皇族). Seats are normally cramped, in order to pack as many people as possible onto the flight. Food and drink, which tends to be provided for free on an airplane, is costly. And if you want to watch a movie to pass the time, you’d better buy a potable DVD player with you. The problem with these flights is that added extras cost a lot of money. If you want to buy food on the plane, check-in a big suitcase and get a priority-boarding pass that allows you to skip the line, you can end up paying close to the price of a normal flight. [共5題]

          (1) What did the author do with several 1-jiao coins?

          (A) He bought some candy.

          (B) He gave them to a homeless man.

          (C) He traveled four countries.

          (D) He took four flights.

          正確答案:D

          (2) Which of the following is TRUE about the author’s journey?

          (A) It began from London, and ended in London.

          (B) It began from London, and ended in Faro.

          (C) It began from London, and ended in Portugal.

          (D) It began from Madrid, and ended in London.

          正確答案:A

          (3) According to paragraph 3, many students choose the travel because ________.

          (A) it is a special offer

          (B) it is cheap

          (C) it includes Europe’s major cities

          (D) it is a way of visiting countries around Europe

          正確答案:B

          (4) The meaning of the underlined word “cramped” in paragraph 4 is closest to ________.

          (A) broad (B) tight (C) narrow (D) comfortable

          正確答案:C

          (5) We can infer from the passage that ________.

          (A) cheap flights have many disadvantages

          (B) food and drink are expensive on cheap flights

          (C) there is no potable DVD player on cheap flights

          (D) cheap flights provide a priority-boarding pass

          正確答案:A

          想獲取完整文檔版成考復習資料,可關注下方二維碼回復“備考資料”。

        成考倒計時

        339

        立刻定制專屬提升方案

        獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

        湖南成考網申明:

        (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

        (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

        未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

        轉載請注明:文章轉載自 湖南成考網 [http://www.roadweather.com.cn/]
        本文關鍵詞:
        本文地址:http://www.roadweather.com.cn/show-1033-7294-1.html

        上一篇:2019年湖南成人高考專升本英語練習試題(五)
        下一篇:2019年湖南成人高考專升本英語練習試題(七)

        湖南成人高考提升便捷服務

        【考試時間:10月30、31日】

        湖南成人高考報名系統 成績及錄取查詢系統
        距2021全國成人高考:僅剩 339
        【請廣大考生提前備考】