<noframes id="xdfdt">

      <address id="xdfdt"></address>

      <span id="xdfdt"><span id="xdfdt"></span></span>

        考生在線咨詢

        湖南成考網微信公眾號 湖南成考網微信公眾號
        返回頂部∧
          歡迎訪問湖南成考網!本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以湖南省教育考試院www.hneao.edu.cn/為準。
        • 咨詢電話:0731-85468015
        城市:
        成考系統:
        所在位置:湖南成考網 > 復習資料 > 學位英語 > 正文

        湖南成人學士學位英語閱讀理解復習資料(五)

        2019-04-20 09:38:17   來源:湖南成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
        作者:王老師
          【導讀】湖南成考網為考生整理2019年湖南成人學士學位英語閱讀理解復習材料。想要獲得我省成考院校學士學位證書的考生需通過學位英語考試,建議考生提前備考在畢業前順利通過考試。

          If you look closely at some of the early copies of the Declaration of Independence, beyond the flourished signature of John Hancock and the other 55 men who signed it, you will also find the name of one woman, Mary Katherine Goddard. It was she, a Baltimore printer, who published the first official copies of the Declaration, the first copies that included the names of its signers and therefore heralded(宣布,預示)the support of all thirteen colonies.

          Mary Goddard first got into printing at the age of twenty-four when her brother opened a printing shop in Providence, Rhode Island, in 1762. When her proceeded to get into trouble with his partners and creditors, it was Mary Goddard and her mother who were left to run the shop. In 1765 they began publishing The Providence Gazette, a weekly newspaper. Similar problems seemed to follow her brother as he opened businesses in Philadelphia and again in Baltimore. Each time Ms. Goddard was brought in to run the newspapers. After starting Baltimore‘s first newspaper, The Maryland Journal, in 1773, her brother went broke trying to organize a colonial postal service. While he was in debtor’s prison, Mary Katherine Goddard‘s name appeared in the newspaper’s masthead (報頭) for the first time.

          When the Continental Congress fled there from Philadelphia in 1776, it commissioned Ms. Goddard to print the first official version of the Declaration of Independence in January 1777. After printing the documents, she herself paid the post riders to deliver the Declaration throughout the colonies.

          During the American Revolution, Mary Goddard continued to publish Baltimore‘s only newspaper, which one historian claimed was "second to none among the colonies."She was also the city’s postmaster from 1775 to 1789 —— appointed by Benjamin Franklin –and is considered to be the first woman to hold a federal position.

          1.With which of the following subjects is the passage mainly concerned?

          A. The accomplishment of a female publisher.

          B. The weaknesses of the newspaper industry.

          C. The rights of a female publisher.

          D.The publishing system in colonial America.

          答案:A

          2.Mary Goddard‘s name appears on the Declaration of Independence because____.

          A. She helped write the original document

          B. She published the document

          C. She paid to have the document printed

          D.Her brother was in prison

          答案:B

          3.According to the passage, Mary Goddard first became involved in publishing when she ____.

          A. was appointed by Benjamin Franklin

          B. signed the Declaration of Independence

          C. took over her brother‘s printing shop

          D.moved to Baltimore

          答案:C

          4.The word "there"in paragraph 3 refers to____.

          A. the colonies

          B. the print shop

          C. Baltimore

          D.Providence

          答案:C

          5.It can be inferred from the passage that Mary Goddard was ____.

          A. an accomplished businesswoman

          B. extremely wealthy

          C. a member of the Continental Congress

          D.a famous writer

          答案:A

        成考倒計時

        333

        立刻定制專屬提升方案

        獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

        湖南成考網申明:

        (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

        (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

        未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

        轉載請注明:文章轉載自 湖南成考網 [http://www.roadweather.com.cn/]
        本文關鍵詞: 成人高考學位英語   成人高考英語   成考英語  
        本文地址:http://www.roadweather.com.cn/show-1763-6532-1.html

        上一篇:湖南成人學士學位英語閱讀理解復習資料(四)
        下一篇:湖南成人學士學位英語閱讀理解復習資料(六)

        湖南成人高考提升便捷服務

        【考試時間:10月30、31日】

        湖南成人高考報名系統 成績及錄取查詢系統
        距2021全國成人高考:僅剩 333
        【請廣大考生提前備考】